Dirk

Over Dirk

Ik ben eerlijk, warm, sociaal, eigenwijs, daadkrachtig, recht door zee en bijt me graag ergens in vast. Ik ben ben jong van geest, ondanks mijn wat oudere leeftijd. Ik heb thuis ook regelmatig een van mijn 3 kidneren rondlopen die mij jong houden.
Ik zoek geen one-night-stands maar iemand die net als ik toch iemand nodig heeft om mee te delen, praten, lachen, huilen, leuke dingen doen enzovoort. Geen invulling maar aanvulling! Een maatje een vriend zonder geheimen voor elkaar.
Ik hou van lekker eten, motor rijden, strandwandelingen, lekker filmpje kijken, knuffelen, goed gesprek en van alles zo meer. Ook vind ik het leuk om lekker samen te koken. Of als we daar eens geen zin in hebben gewoon eens lekker samen uit eten gaan. Fysieke aantrekkingskracht vind ik belangrijk maar echte schoonheid zit natuurlijk van binnen.
Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar de persoon die ik ben, dus ik hoop ook graag wat van je te horen!
Groetjes, Dirk



Leeftijd: 49     Haar kleur: Bruin     Haar type: Kort     Provincie: NL: Limburg     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Dirk?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact