Fabio

Over Fabio

Wat kan ik u vertellen over mezelf? Nou ik zou zeggen dat ik ben: intelligent, zelfverzekerd, trouw, introspectief en liefdevol. Ik heb een zeer breed scala aan interesses en passies, met inbegrip van onroerend goed, kunst, talen, en alle activiteiten op of in het water, vooral urenlang snorkelen in het warme, heldere turquoise water van de oceaan met prachtige en overvloedige tropische vissen. Ik heb een breed wereldbeeld: ik heb gewoond in zowel in Zwitserland, Noorwegen, Amerika en Duitsland. Ik ben dol op reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken. Ik ben wat verlegen, maar kan ook open en boeiende worden in veel instellingen. Ik heb te horen gekregen dat ik ben zachtaardig, zorgzaam, gul en intuïtief. Ik heb een continu veranderende artistieke en creatieve kant, evenals een meer praktische kant, dat heeft me toegestaan om uit te blinken in mijn carrière deels doorgebracht op Wall Street.
Ik ben op zoek naar mijn enige geliefde, mijn soulmate. Ik ben op zoek naar de vrouw die me haar liefde geeft met al dat ze heeft - net als ik zal haar lief hebben met alles wat ik heb. Ik wil iemand waarmee ik al dat kan delen.
Ik wil dat de tweede helft van mij. Ik wil iemand met wie ik kan samen kan rekenen. Iemand naast wie ik kan staan, maar ook achter of voor om te schuilen.



Leeftijd: 52     Haar kleur: Donkerbruin     Haar type: Kort     Provincie: NL: Groningen     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Fabio?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact