Kas

Over Kas

Ik zoek geen prinses op het witte paard, ik hoop jij ook geen prins. Maar gewoon iemand om samen mee te lachen te huilen, en van de leuke dingen in het leven te genieten, huisdieren zijn welkom, kinderen ook. Het is vreselijk moeilijk om vandaag de dag te voldoen aan de eisen van de ander. Ik, een gebruikt potje met hier en daar een scheurtje zoek dus een dekseltje die dat ook heeft. Arrogante of zelfingenomen vrouwen uit op status en geld zijn niet welkom.
Bij mij draait het om het innerlijke en waar dat in zit is niet belangrijk, we worden allemaal ouder.
Het is zo gemakkelijk iemand af te wijzen omdat hij of zij een bril draagt, niet maatje 36 is, een snor of een baard heeft, geen CEO is of geen groot huis heeft. Oh je bent mijn type niet hoor ik zo vaak, alleen omdat men een foto ziet. Tot ik een foto neerzet in mijn werkkleding, dan ben ik als piloot ineens bijzonder aantrekkelijk? Dan van zichzelf vinden dat ze sociaal zijn, niet op het uiterlijk vallen, de ander waarderen om wat hij is. Mensen die zich meer voordoen als dat ze zijn, daar heb je helemaal niets aan, en geloof me, ik ben daar snel achter. Hier hoeft mijn relatie dan ook niet aan te voldoen. Ik ben eenvoudig, heb het niet hoog in mijn bol en verwacht dat ook van de ander niet.
ik ben eerlijk, openhartig, recht voor zijn raap. Waardeer een ander om wat ze is, en niet hoe ze eruit ziet.
Je huidskleur is niet belangrijk, je haarkleur ook niet, het gaat om wat erin zit, en niet om de verpakking. Durf je no



Leeftijd: 50     Haar kleur: Bruin     Haar type: Kort     Provincie: NL: Noord-Brabant     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Kas?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact